Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Μια αξέχαστη βραδιά με τους: Πέτρο Λούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση

Μια αξέχαστη βραδιά έζησαν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολιτιστικού συλλόγου Κνίδης και κατέκλυσαν την πλατεία δημαρχείου για τη εκδήλωση υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Ιουλίου αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών...


πραγματοποιήθηκε την ΤΡΙΤΗ 20 Ιουλίου με το συγκρότημα των Πέτρο Λούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση

Στη εκδήλωση παρευρέθηκε ο Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης , οι Αντινομάρχες κ. Κατερίνα Πέτρου και κ.Παναγιώτα Μπαλοδήμου , ο εντεταλμένος  σύμβουλος για θέματα παιδείας κ.Κώστας Μιχαλογιάννης,  o κ.Χρήστος Παπαδημητρίου ως εκπρόσωπος του Βουλευτή, ο Δήμαρχος Βεντζίων κ. Δημήτρης Αγνάντος, μέλη του Νομαρχιακού συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος των Τ.Δ. του δήμου Γρεβενών κ.Οδυσσέας Βλάχος,  ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Βάϊος Κόραβος, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου κ.Κώστας Ουζουνίδης ,  ο Δ/της του Νοσοκομείου Γρεβενών κ.Γαβρίδης, ο Υπ/της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.Θεόδωρος Καίσαρης ,ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γρεβενών κ.Χρήστος Παρασκευαϊδης,  ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αμυγδαλεών κ.Αργύρης Καραλιόλιος και πλήθος κόσμου.

Ο Νομάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να  διατηρούν ζωντανή την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους. Αυτό που κάναμε ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, να στηρίζουμε τους συλλόγους που παράγουν έργο, θα συνεχίσουμε  να το κάνουμε και στο μέλλον με στόχο την αναγέννηση του τόπου μας τόνισε μεταξύ άλλων και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Ουζουνίδου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την αρωγή από την πλευρά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών προς το Σύλλογο, του προσέφερε τιμητική πλακέτα.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κνίδης ευχαριστεί θερμά όλους όσους μαζικά τίμησαν την εκδήλωση και επιφυλάσσεται στο μέλλον να διοργανώσει ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν,  το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Χασίων και το χορευτικό τμήμα των εφήβων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεών που  εξέδωσε και το παρακάτω δελτίο τύπου:


Για ακόμη μια φορά χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών  συμμετείχε σε χορευτικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 20 Ιουλίου, το χορευτικό του Συλλόγου, συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε για το πανηγύρι του χωριού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνίδης, παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικούς χορούς του τόπου μας.
Η εκδήλωση έγινε με το συγκρότημα του Πετρολούκα Χαλκιά και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου.
Γι’ αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να συγχαρεί τα μέλη του χορευτικού για την υπέροχη εμφάνισή τους και να ευχαριστήσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κνίδης για την πρόσκληση και την άψογη  φιλοξενία.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών
Ο Πρόεδρος
Αργύριος Καραλιόλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου